aku tak skeptikal letak gambar mamat korea ni cuma aku nak bagi bayangan dekat korang tentang style yang aku suka untuk seseorang keluar date dengan aku. masalah sekarang, ade ke yang kisah pasal entri ni? haha .. :D

assalamualaikum. 


hari ini aku nak listkan apa benda yang aku teringin nak tengok bakal suami aku pakai bila keluar pergi date.bakal suami? siapa? entah lah. main berangan je aku ni.


rayban avaitor
entah kenapa dari zaman sekolah lagi aku suka tengok orang pakai sunglasses jenis ni. kalau muka kau tak hensem pun, bila pakai sunglasses jenis macam ni kau akan jadi hensem tahap petala langit ketujuh. ergh. bukan aku ni sexual frustated ke hape.. a big no oke. cuma aku memang super fall in love bila tengok model ke retis ke pakai cermin mata ni. nampak over charismatic sangat-sangat. 

ohmagahh ! y u no handsome? 

plaid shirts / kemeja corak kotak-kotak
bila pakai plaid shirts ni , nampak macam bad boys  untuk pengetahuan wahai lelaki sekelian, perempuan suka dengan imej bad boy tapi pernagai tu biar lah baik. imej dan style je macam bad boy, tapi hati mesti macam budak surau. :D

 [....]

 v-neck tshirts
satu perkataan untuk semuanya. S.E.X.Y
padahal banyak lagi. seperti memakai sneakers dan berseluar jeans. tapi aku dah penat nak carik gambar untuk bagi gambaran dekat korang. kerja aku banyak lagi sebenarnya. oh, by the way. aku drop subject untuk semester ni.. berat lah banyak sangat subjek yang ada lab ni. dengan dapat group lab dengan orang yang super annoying.. baik lari awal-awal. 
adios amigos !

p/s : dalam ni ada hint hadiah birthday seseorang. 

kalau suka, apa tunggu lagi? tekan lah butang LIKE ni.

3 comments:

nelly said...

ni yang buat nelly banyak jatuh hati ! hahaha

sugar2 kapas strawberry said...

i'm melting

hiro said...

gua test pakai..hee