A Good Photographer Can Make Something Ugly Looks Beautiful



tajuk tak menahan.. ekeceli, aku hodoh. hodoh sesangat sampai takde date nak dibawak ke dinner. sangat jeles bila tengok orang lain ade date.. rasa nak nangis tahu? 
nasib baik aku busy gile, kalau tak mau menagis sensorang disebalik pintu dewan. 
pathetic punya perempuan kan? 
bytheway, akuhodoh. 


tapi ada hati nak jadi hijabsters weyyhh.. aku dah berjaya menongkah arus kemodenan. lepas ni, blog ni tukar jadi blog fesyenista lah !! 

kalau suka, apa tunggu lagi? tekan lah butang LIKE ni.

4 comments:

Zul Fattah said...

jgan dihina ciptaan Tuhan..

azah87 said...

btol ckp zul fattah tu.. :)
de yg nak jdi partner dinner awak..p awk x tertanya kat dia.. :P

Kongsi Apa2 Aje said...

salam perkenalan
sudah 4low kamu...4low kongsi balik yer

urm...setiap orang "kecantikan" masing2.."kecantikan" dalaman lebih cantik dari "kecantikan" luaran (^_^)

ingin berkongsi entry...sila paste link entry disini. pihak kongsi akan tolong promote kan
http://kongsi-apa2-aje.blogspot.com/p/berkongsi-disini.html

mekasih (^_^)

Hidayah said...

dik, x baik ckp mcm tu. semua ciptaan allah tu cantik. bersyukur dan kamu akan tahu menghargai anugerah allah. =) syukur kerana x cacat, syukur sbb masih dpt merasa lain2 nikmat allah. cantik tu subjektif. pd saya, kamu dh cukup manis. x perlu jadi hijabsters ke fashionista. tu x ditanya dlm kubur. dan yg penting, bertudung kerana menutup aurat, bukan fesyen. niat tu kene betul syg. semua kene iklas dan lillahitaalla. kamu cantik.semua ciptaan Allah cantik.terpulang pd yg menilai saja. =)