laporan bergambar MAKAN MALAM GALA FET/FIST UniKL 2011

16hb september bersempena hari Malaysia, pihak KAFEST UniKL dengan kerjasama CFS UniKL telah menganjurkan MAKAN MALAM GALA FET/FIST UniKL 2011 atau nama pendeknya MMGA UniKL 2011. pihak jawatankuasa telah berjaya mengumpulkan 525 orang jemputan yang terdiri dari batch 1 hingga batch 7. setelah mengalami beberapa masalah dan keserabutan yang melampau, *cek entri ini* siap sempurna jugak mejelis. 


dengan hanya ada 15 minit untuk bersiap, tonyoh bahan kimia dekat muka, ikat kain ala-ala kebaya nyonya *dengan harapan kain tak terburai sampai habis mejlis*, belit shawl ala-ala tak siap, pakai barang kemas pinjam juga cincin besar beli dekat downtown rege 8 hengget, ini lah hasil yang aku tampilkan malam tu. 




untuk pengetahuan yu oll, my ex datang jugak. tapi aku berlagak kool walaupun dalam hati rasa nak terpa dan belasah dia sepam dua. chill je, sebab malam tu kan malam nak hepi. aku dah berjaya balas dendam dengan dress macam mak datin/geng hijabsters. boleh rasa pandangan sinis dan tajam silih berganti dr mata dia.  tak puas hati dengan dress up aku lah kan? aku kool. 

farha(biro protokol), dr. afiza(pengarah CFS) dam myn(koordinator program). 


sam dan shahrin (MC)
ekceli ade bob juzaili sekali, tapi aku tak jumpa gambar dia. 


penjaga keamanan bumi tengah berucap. mungkin juga bercerita sinopsis cerita boboiboy

*urutan gambar yang salah*


malam kejadian aku busy *bebuat busy*, sakit kaki sebab tak rehat dari pagi pastu pergi bantai kasut tumit tinggi dan round-round dewan tu dekat 10 pusingan. tak kire lagi aku cuma makan sepnggan nasi yang sangat sedikit serta secucuk sate. padan muka mung, durrah. sape suruh duduk meja VIP. hebat kan? dapat duduk meja VIP. *sambil dabik dada depan ex* tapi kalau aku duduk meja biasa sudah pasti aku akan menghabiskan semua makanan yang ada dan membuatkan aku membatalkan sesi menyibuk dekat kamera orang. makan sikit pun aku dah nampak macam gemuk gila. tsk tsk TT


jejom cuci mata tengok aku yang gojes. *muntah*


me with SHA. 
sila adili siapa lagi gojes?
*letak pisau dekat leher pastu bebisik suh cakap aku lagi gojes dari sha*


me and putri (biro makanan)
gambar ni memang cantik. baidewei, aku tak edit pun. suka part, muka penuh nurr..  

*cincin aku tu dah boleh kalahkan cincin rosmah yg rege 24 juta*


me, fiuzz (biro program) and put. 
aku benci aku dalam gambar ni. pose nak nampak retarded.. tampaq kanggg

\
dengan fasilitator MSR FIST 2011

me and ubey 
*muka aku putih semacam je. macam pelakon opera cino*

ubey, me, put dan kimie
  
me, kimie, put*kausebokdenganhpkau.taulahadapakwekan?*,aqmal, eby, ruby dan shahrin
*ade adik beradik dalam ni #TROLL*

me and myn
*aku je eksaited. sebab energy overflowed. myn dah penat sampai senyum pun dah taknak.

me, aqmal and myn
apahal si aqmal nye samping macam pakcik balik semayang raya?

naz and me
ye. aku tau shawl bungkus2 tu makin selekeh. tak payah tegur. 

capot(biro prep and tech) and me
kesian dia. makan kuih raya bilik VVIP je. tak makan juadah pun sebab kena jaga lampu. 
takpe, nanti kita makan pizza ye? *tapi bukan aku yang belanja*

ck, atiq and me. 
tudung tak guna, selekeh gila. 

me and my becoming HOUSEMATES!!! 
aku nampak gemuk dan pendek. *WAJIBDIET*

most of them are TULUSIAN 09/10. 
macam geng scarfletss dak? 
credit kat FIUZZ sebab amik gambar yg gojes gila ni.. 

aku tak suka sebab kau kurus pastu aku kat tepi uh nampak gemuk. yup, aku memang rasa insecure dengan penampilan gemuk atau kurus. tapi terima kasih kat kau sebab bagi aku peluang jadi SU. even aku selalu buat salah. memang hehari buat salah. pastu bila aku emo dekat ex aku, mesti aku marah kat kau sekali. sape suruh jadi budak miat. memang semua budak miat lah aku tak suka bila hormone macam ribut taufan. haha dasar nates betul aku ni. >:D

komiti wanita.  semua gojess

kamilah manusia yang tak tidur malam nak buat kerja bagi benda ni berjaya.. 
*dabik dada*

PIONEER BATCH FIST UNIKL 2009/2010
*boleh spot mana ex aku? kalau boleh, aku bayar sepuluh ringgit*

*report rasmi pun tak buat lagi. dah poyo nak update blog

bye. 
p/s : nampak perubahan kat blog tak?

kalau suka, apa tunggu lagi? tekan lah butang LIKE ni.

2 comments:

Anonymous said...

Aku dapat detect, aku dapat detect: sdang dduk berbaju warne azure sblah kiri bdk bju warne beige.. rm10 nak byr mcmne dora? bank-in?

cik tipikal said...

wohooo.. kau siapa ni? mintak akaun bank dulu