open up



*menangis tahap gaban bila dengar lagu ni*

kalau nak move on, kita kena maafkan orang yang buat salah dekat kita even dia menghina kita dengan seteruk-teruknya. people ain't perfect. so do i and him. 

memang lah kan. siapa tak marah bila a person yang kita sayang sangat-sangat boleh betray kita, boleh mungkir semua janji dekat kita. i do feel mad too. siapa tak marah kan? setiap orang buat silap, maybe aku dan dia tak patut bersama. 

i do feel regret. sebab kenal dia. but i want to thanks him for changing me. for making me believe that there is a person who want to love me after all the things i had gone through.changing the way i behave.  walaupun lepas 2 tahun, awak buktikan yang awak pun sama macam dia. 

ada benda nak pesan dekat awak, first jangan selfish especially bila awak jumpa orang lain yang awak betul sayang. jangan ego untuk ekspreskan perasaan awak. 
second, dont ever giving any hope to women. wanita macam kami cepat perasan. lelagi kalau awak janji nak kahwin. harapan kami sangat tinggi bila awak buat macam ni. 
third, jaga perempuan yang awak sayang elok-elok. jangan buat dia sesekali nangis sebab sikap awak. cukuplah awak buat saya memacam. 
be happy with your what so ever erod. dont ever show up in front off me. 
i do hate you.
 i am gonna be a cool ex eventhough u act like a horrible one. 
if i want to move on, i am supposed to forgive you. 




kalau suka, apa tunggu lagi? tekan lah butang LIKE ni.

No comments: