sindrom post breakup

takut nak hadapi future
takut nak start hidup baru
takut nak jatuh cinta lagi. 

apa akan jadi kalau aku salah jumpa manusia lagi?
aku admit aku tak bagus pun,
erti kata lain, aku jahat. 

aku jahat so aku tak deserve sesiapa pun. 
aku tak boleh nak impi laki yang baik-baik. 

sebab aku jahat, jangan kawan dengan aku ok?

muka je senyum, dalam hati tu tengah berdarah

kalau suka, apa tunggu lagi? tekan lah butang LIKE ni.

1 comment:

Hidayah said...

dik, semua yg berlaku ada hikmahnya. org yg gagal, adalah org yg tatau nak hargai dan ambil iktibar dr ape yg berlaku. why should u blame urself? wanita baik utk lelaki baik syg. so be a better muslimah, then Allah will grant u with someone n something better too. come on. move on.senyum, tabah n sabar. Allah xkan bg sesuatu perkara tnpa ape2 sbb. percaya pd jodoh n ketetuan kan? muda lagi dik. along way to go. abeskan study dulu k. good things takes times. =)