update playlist lagu dekat mp3 *versi sindrom post breakup*

aku tak pernah cerita pasal playlist lagu aku kan? asyik dok cerita pasal lelaki-lekai idaman sampai aku rasa orang yang datang laman blog buruk lagi busuk ni pun naik muka dengan sajian yang aku persembahkan. oleh dengan itu, aku dengan rasa berbesar hatinya ingin menunjukkan beberapa lagu yang aku sentiasa ulang dalam playlist handphone dan juga mp3. 


*susunan lagu tak bermaksud dari apa yang aku suka gegile kepada biasa-biasa sahaja*


1. Heartquake - Super Junior KRY feat Yunho dan Micky



ekceli aku tak jumpa official MV. aku jumpa official supershow2  punya DVD yang dorang nyanyi featuring dengan eunhyuk. orang zaman sekarang especially lelaki memang cukup benci dengan kpop ni. but, aku nak cakap lah. memang lah dorang ni hensem semuanya even ade yang plasticsurgery, tapi lagu dorang semuanya sangatlah seronok. well, ce try carik translation dia.. lagu ni sangat sesuai untuk didengar bila mana korang baru je lepas breakup macam aku.


2. If U Leave - Musiq Soulchild



sebenarnya aku tau lagu ni bila tengok sungmin buat solo dance waktu ss3. aku memang dipengaruhi oleh demam kpop sekarang. lirik dia pun macam ala-ala untuk orang yang tengah sindrom post breakup. sangat depressing. haha. :D

*bonus sungmin punya dance. agak-agak jenis tak leyh terima sexy, jangan tengok*

3. Memories - Super Junior


lagi lagu yang gaya depressing. aku memang tengah gila dengan lelagu yang lirik dia jenis sesalan dan kesedihan. mana tah pergi jiwa hardcore aku yang dulu. yang dengar lagu jejerit ganas. Memories ni ada dalam 5jib dimana semua member suju nyanyi termasuk shindong dan eunhyuk. kan selalu lagu jenis slow-slow ni hanya ryeowook, kyuhyun ngan yesung yang nyanyi kan?


4. Sorry Sorry Answer - Super Junior



lagu ni sexy. MV dia sexy. all about this song memang sexy. scene si Siwon pakai baju, scene Leeteuk hempas badan dekat sofa, scene Kyuhyun duduk dekat kerusi acting like a boss memang buat aku sebagai fangirl jadi pervert kejap. tak lupa jugak scene donghae menari.. *pengsan sekejap*


5. Super Girl - Super Junior M



*nenari sambil layan lagu ni*
lagu ini menceritakan tentang seorang lelaki yang nak dekat seorang perempuan tu. dia nyanyi untuk sedarkan perempuan tu yang lelaki yang dia tengah cintai tu tak worth untuk dicintai sebab memang tak layak pun. kira macam nak bg keyakinan dekat kat perempuan ni yang geng SJ M ni lagi baguslah. *memamg korang bagus pun kan?*
aku dengan rasa berbesar hati nya nak bagitahu, kalau ada orang nak propose aku jadi girlfriend dia sila lah nyanyi lagu ni baru aku percaya yang dia tu lagi bagus dari sebelum-sebelumya. 

*bonus = super girl remix dengan semua ahli*

cukup kot lima dulu. haha. 
kalau dengar lagu, jangan tengok retis dia yang nyanyi. tapi tengok lirik dia tau?

kalau suka, apa tunggu lagi? tekan lah butang LIKE ni.

No comments: