takde idea nak update blog

First : The Rules.
1. You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
6. No tag back!
7. No stuff in the tagging section about ‘YOU ARE TAGGED IF YOUll ARE READING THIS’ YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WILL ALL HONESTLY) have tagged 11 people.

11 fakta about ME

1. nama penuh DURRAH LEE. well, aku dah kahwin dengan LEE DONGHAE

2. peminat tegar K-POP. masalah?

3. perasan yang Lee Donghae tu suka kat aku walhal dia tak kenal aku

4. kalau boleh, nak kahwin dengan makanan. 

5. pendek dan gemuk. 

6. umur 20 tapi takde lesen memandu

7. belajar chemical engineering yang langsung tak kena dengan jiwa

8. #tahitwitter

9. kipas susah mati pink. kalau boleh nak cat rumah sewa taman jati ni ngan kaler pink

10. ada impian nak backpacking around world

11. sebelum mati, kena jumpa SUPER JUNIOR


11 fakta berkenaan diri aku semua banyak pasal kpop. karang adalah pihak pihak nak caci maki tulis k-pork bagai kan? sapa suruh ko baca pastu nak butthurt pulak.

ni aku nak tag sape sampai 11 orang ni? aku dah lah takde kawan blogger


OK. masa untuk soalan-soalan killer.


1.  apa maksud nama kamu?

# Cahaya Permata Mata anak perempuan sebaik-baik agama. but believe me, my name never described how i behave. 

2. kamu berak berapa kali seminggu? haha jawab2..

# hari-hari *setiap pagi* aku berak. kalau tak berak, tak tenang hidup aku

3. anak mak ke anak bapak? Why?

# bila aku ada masalah pasal perasan, otomatik aku anak mak. tapi bila aku nak duit ke, sempit dan sengkek ke, aku terus jadi anak bapak. haha :DD

4. kalau aku tunjuk pelangi, what the first thing come out on your mind?

# hoi, kau tak takut kudung ke? 

5. pernah terasa nak jadi seseorang? chef ke, penyanyi ke? pelakon ke? or penjaja buah ke?

# dulu aku pernah perasan nak jadi pramugari. tapi mengenangkan aku ni hitam, pendek dan gemuk serta punya banyak bulu kaki, terus self confidence tu hilang. T.T

6. pandai memasak? what the best recipe that you've cooked?

# kalau aku kata aku pandai, nampak macam masuk bakul angkat sendiri kan? taklah pandai sgt. sebab aku tak reti goreng makanan. klau goreng mesti hangus. tapi aku reti buat sup cendawan macam kat pizza hut tu! 

7. kalau kamu terjatuh di khalayak ramai, apa yang kamu buat untuk cover malu?

# buat tak tahu sudah. bajet org peduli je kan? 

8. pernah jatuh cinta dengan best friend sendiri tak?

# takkan aku nak jatuh kat mole? aku bukan lesbo !

9. kalau marah dan tensen, aku akan.... (sila sambung ayat ini dengan kreatif)

# makan dan tengok super junior MV. 

10. pernah tak buat salah? tapi kantoi, tetap tak nak mengaku salah. apa dia ksalahn itu?

# banyak sangat dan tak terkira. malas haku nak list

11. apa pengalaman paling pahit yang pernah anda alami dan sehingga kini anda ingat dan tak mungkin akan lupakan sampai bila.

# clash dengan encik boyfriemd yang janjikan dunia akhirat, janjikan nak kahwin bagai. huh. dasar penipu!



macam mana kalau aku nak break the rules? aku taknak tag 11 orang. aku taknak letak 11 soalan untuk org jawab. aku nak tag ni berhenti dekat aku ? 






kalau suka, apa tunggu lagi? tekan lah butang LIKE ni.

No comments: