saya adalah student UniSEL yang paling rajin balik rumah.

*tetiup habuk dekat blog*
amboi, kemain lama aku tak update blog. kalau aku update pun, ada ke yang nak baca? nak kata aku sibuk, takdelah sangat.. *padahalsibuktwittering*
aku pun dah takde idea nak update pasal apa sebenarnya, life aku bukan best pun. LOL



my housemates merangkap coursemates merangkap teman solat berjemaah

i'm not cheimical engineering student anymore. right now, i'm TESLian. poyo kan aku? bajet boleh lah jadi cikgu BI? padahal benci bebudak kecik, cakap engrish pun broken broken. 

but you know what, i do enjoy every moment kat UniSEL ni. tak stress dengan lab report, kelas pack mahupun mini project. satu hari cuma ada satu kelas. itu pun subjek ringan gila bak hang. 

lagi satu, unisel ni jarak dia sekangkang kera dengan rumah. 10 minit je woi kalau kau bawak motor macam pelesit. tetiap minggu aku balik sampai mak aku tak sempat nak rindu. 

anyway, aku rasa macam nak tutup blog ni. boleh tak?



kalau suka, apa tunggu lagi? tekan lah butang LIKE ni.

5 comments:

Ain Yasmin said...

aie apa dh jd dgn chem eng kau...drop out ka?

durrah khairuddin said...

kinda like that.. sik pat nak mbak lah chem eng ya.. berat gilak...

khalifah said...

woiyytt..ex clsmte kt kmk..lame xdgr cte..lme xdgr khbar.jgn ttup blog ni.klu xde blog ko,aku pun xtau yg ko dh tukar kos..huhu..cm best jee unisel..

Ain Yasmin said...

duhal...sikpa teruskan jak apa yang kau maok..mun dh sik suka ney la nak molah....gud luck!

Shiqeen said...

blog durrah duhal :)