keadaan bilik seorang DORA THE EXPLORER

minggu paling serabut dalam dunia. so, aku punya hari raya adalah hari esok. sebab semua ASSignment dah siap. balik rumah aku nak tidur barang sehari dua pastu baru pergi pakai baju raya sambut hari raya yang normal punya. disebabkan ASSignment yang macam !#$6&* ni, habis tempat aku beradu macam puteri sepatutnya dengan cadar pink dah macam tempat rumah kongsi bangla. rumah kongsi bangla pun lagi kemas kot.

punya nak tunjuk yang aku ni rajin dekat semua. sampai keadaan sekeliling pun bersepah. tudung jenis instant tu aku mmg sumbat letak tepi sebab senang kalau ade orang dah hon depan rumah nak pergi kelas. aku jenis tak aware dengan jam. macam tadi, aku ingat kelas pukul 9 pagi padahal kelas pukul 10. sekali orang dah datang, aku main sarung je baju yang aku sempat capai, tudung yang ada kat tepi aku. hujung-hujung aku pergi kelas dengan gaya yang paling slekeh macam perempuan tak mandi -__-"
barang penjagaan kulit pulak aku letak kat lantai sebab aku selalu pakai sambil tengok cerita bukan sambil tengok cermin. tilam yang takde cadar ni sebab aku basuh cadar aku sebab terkena air coke yang aku minum sambil tengok cerita korea time masa lapang. hasilnye, bila cadar dah kering aku malas nak pasang balik dengan alasan rasa best tidur atas tilam tak bercadar. 

 ohmai ! kesiannya kat awak fido. apasal duduk kat bawah almari tu? haha. awak merajuk lettew sebab saya tak layan awak. ok, saya mengaku saya busy banyak-banyak. lepas ni, kita manja-manja okeyh? *memuah memuah*

abaikan fail high school musical tu.  buku aku jenis banyak. boleh buat mini library tapi tak pernah baca pun.

so, boleh buat judgement kat aku ok? mungkin aku pemalas mungkin juga tidak. aku ni dah seharian tak tidur . penagan nescafe mocha sampai dua tin. sumpah aku penat gila ni tapi tak ngantok pun. nasib baik encik bakal suami aku bagi semangat.. nak kenal tak siapa?

 perkenalkan Aiden Lee Donghae. 
#kbye



kalau suka, apa tunggu lagi? tekan lah butang LIKE ni.

nak tutup blog.

terlalu banyak kenangan dan memori dalam blog ni.

kalau suka, apa tunggu lagi? tekan lah butang LIKE ni.

aku tak skeptikal letak gambar mamat korea ni cuma aku nak bagi bayangan dekat korang tentang style yang aku suka untuk seseorang keluar date dengan aku. masalah sekarang, ade ke yang kisah pasal entri ni? haha .. :D

assalamualaikum. 


hari ini aku nak listkan apa benda yang aku teringin nak tengok bakal suami aku pakai bila keluar pergi date.bakal suami? siapa? entah lah. main berangan je aku ni.


rayban avaitor
entah kenapa dari zaman sekolah lagi aku suka tengok orang pakai sunglasses jenis ni. kalau muka kau tak hensem pun, bila pakai sunglasses jenis macam ni kau akan jadi hensem tahap petala langit ketujuh. ergh. bukan aku ni sexual frustated ke hape.. a big no oke. cuma aku memang super fall in love bila tengok model ke retis ke pakai cermin mata ni. nampak over charismatic sangat-sangat. 

ohmagahh ! y u no handsome? 

plaid shirts / kemeja corak kotak-kotak
bila pakai plaid shirts ni , nampak macam bad boys  untuk pengetahuan wahai lelaki sekelian, perempuan suka dengan imej bad boy tapi pernagai tu biar lah baik. imej dan style je macam bad boy, tapi hati mesti macam budak surau. :D

 [....]

 v-neck tshirts
satu perkataan untuk semuanya. S.E.X.Y
padahal banyak lagi. seperti memakai sneakers dan berseluar jeans. tapi aku dah penat nak carik gambar untuk bagi gambaran dekat korang. kerja aku banyak lagi sebenarnya. oh, by the way. aku drop subject untuk semester ni.. berat lah banyak sangat subjek yang ada lab ni. dengan dapat group lab dengan orang yang super annoying.. baik lari awal-awal. 
adios amigos !

p/s : dalam ni ada hint hadiah birthday seseorang. 

kalau suka, apa tunggu lagi? tekan lah butang LIKE ni.

kasut converse putih sebagai hadiah pertunangan. :D

assalamualaikum semua !

selamat berpuasa lah untuk semua yang tersinggah blog ni. bukan apa, aku jarang sangat menaip dan merapu meraban dekat blog ni juga melayan facebook dan spam comment merapu dekat status orang ataupun meng'emo'kan diri dan meluahkan rasa hati dekat twitter. mintak mahap banyak-banyak. kerja pun banyak tertangguh. apa punya pekerja lah aku ni kan? ni menaip pun dekat laptop buruk yang selalu hang setiap 5 minit. dang ! apa punya nasib lah zaman sekarang ni.
oh ye, lagi pun aku ni merancang nak jadi model student dekat micet. bukan nak jadi model yang tergedik amik gambar tulah, tapi pelajar contoh. haha. :D
boleh ke masalahnya? takpe, usaha tu kan penting, tak dapat dean list pun tak pe. janji tak KP. aku taknak extend study dan duduk lama-lama dekat melaka pastu lambat kahwin. oh no ! lambat kahwin tu yang aku taknak okeyyy. 

oh ye, sebelum start semester hari tu aku sempat membazir duit scholarship aku. jalan-jalan pergi mid valley wooo ! pastu aku rembat lah barang impian aku yang aku nak dari dulu lagi. 

kasut converse putih ade line pink !! apasal pilih kasut macam kasut sekolah ni? sebab masa sekolah menengah aku tak pernah berpeluang pakai kasut macam ni. asyik pakai kasut hitam high heel je. =.="

so amacam ? korang tak boleh tiru kasut aku ni.. pilih dengan ahjussi tersayang.. tapi beli pakai duit sendiri. :p

p/s : tolong jangan nak bangga diri cakap korang dah tengom transformer dengan harry potter. aku tak tengok lagi nih !

kalau suka, apa tunggu lagi? tekan lah butang LIKE ni.