Happy 21st Birthday to Durrah Khairuddin

*amboi kemain lagu tajuk entri, ala-ala meraih populariti gittew* 


sepatutnya aku up entri ni semalam, tapi sebab tanda tanda penuaan yang sebegitu jelas sempena naik 21 tahun. 


cik abang sayang bagi hadiah kek  ≧^◡^≦


orang kata mencapai umur 21 tahun, kita seumpama dah dapat kunci kebebasan. dah boleh mengundi malahan dah boleh menjadi isteri orang dan juga mak orang. betul apa.. masa mak aku 21 tahun, dia dah ada aku dan adik aku. aku? boyfriend pun takde. sob sob sob  >﹏<


tapi Alhamdulillah, aku berjaya bagi hadiah kat diri sendiri tahun ni. apa dia? bukan telefon bijak, blekbewi ataupun ipong . tapi ini.. tadaaaaa
jjanggg~ 

hamek kau. berjaya jugak aku dapatkan kad keras 4 segi tepat ni  setelah sekali fail test. ini lah ahdiah paling berharga yang aku rasa aku pernah dapat sepanjang hidup. sebab dengan natang ni aku boleh ulang alik dari unisel ke rumah tapa perlu menyusahkan sesiapa. tinggal tunggu nak banyak duit untuk beli kereta je lagi. ke ada sesape yang sudi nak sedekah kereta kat aku?

terima kasih untuk semua yang wish kat Facebook, twitter  dan handphone. yang wish kat Facebook tu, i'm so sorry. semenjak Mark zukenberg pedajal aku kata aku salah password dan aku lupa password email facebook aku tu, aku dah berputus asa nak ada facebook. 
aku rasa bersah tak dapat nak reply wish korang walaupun aku tau yyang korang bukan tau pun birthday aku sebenarnya. harap kat reminder facebook tu je lah kan? dan untuk yang wish first kat handphone, terima kasih atas hadiah awak yang berupa topup tuh.. :)

sekarang, aku tengah runing pikir acane nak habiskan free call yang celcom hadiahkan.. 



sebelum berundur dan tak hupdate untuk  bulan akan datang, terimalah SELCA dr aku yang hodoh lagi gemuk nih.. waddup yo ! 




oh. kalau rasa nak berinteraksi ngna aku secara siaran langsung follow twitter aku 
https://twitter.com/#!/_DurrahLee


kalau suka, apa tunggu lagi? tekan lah butang LIKE ni.